Wat wij heel belangrijk vinden

Is dat jongeren zichzelf mogen zijn. Dat jongeren weer in zichzelf gaan geloven en in een positieve toekomst vol mogelijkheden. Dit met zoveel mogelijk eigen regie. Zelfredzaamheid, eigen kracht en persoonlijke groei zijn daarbij belangrijk. Wij werken middels een supportplan waarin we methodisch volgens het 8 fasen model werken en samen met jou als jongere realistische doelen stellen om jou een LevelUp te brengen.

Soms weet je het gewoon allemaal even niet meer. Jouw coach stelt je de juiste vragen en kijkt en denkt met je mee. Zodat jij weer verder kunt!

Benieuwd naar wij wat zoal doen? Hieronder de links naar onze nieuwsvlogs (Youtube) en onze Podcast (Spotify) voor een completer beeld van LevelUp Drenthe.

Nieuwsvlog 1 LevelUp Nieuwsvlog #1 – YouTube

Nieuwsvlog 2 Nieuwsvlog #2 December – YouTube

Nieuwsvlog 3 Nieuwsvlog #3 LevelUp РYouTube 

Nieuwsvlog 4 Nieuwsvlog LevelUp 4 compleet – YouTube

Nieuwsvlog 5 Nieuwsvlog juni 2024 (youtube.com)

Podcast van LevelUp Drenthe: m&zo podcast | Podcast op Spotify

Jaarverslag 2022 met resultaten Jaarrapportage 2022 def

Jaarverslag 2023 met resultaten Levelup-Jaarrapportage 2023-preview-270224

Achtergrondinformatie voor netwerkpartners:

LevelUp is peer-to-peer coachingsformule waarbij ervaringsdeskundigheid en de rolmodelfunctie van jongeren wordt ingezet om andere jongeren door middel van coaching te begeleiden naar school en/of werk, of preventief om uitval te voorkomen. Het zet in op groei en ontwikkeling van jongeren.

De doelgroep bestaat uit jongeren van 12-27 jaar uit de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn. LevelUp helpt voorkomen dat jongeren uitvallen op school of op de werkvloer. Of als ze al zijn uitgevallen, terugleiden naar school of werk. Veel jongeren lopen vast of dreigen vast te lopen. LevelUp biedt met oprechte aandacht hulp en inzicht aan deze jongeren. Een jongerencoach van LevelUp stelt vragen, inspireert, motiveert, kijkt en denkt mee, heeft inzicht in de sociale kaart en kan de jongere daarmee verder helpen. LevelUp helpt bij praktische zaken maar biedt veelal een luisterend oor aan jongeren.

Jij kiest


> zelf je coach
> waar je afspreekt
> waar je het over wilt hebben

En het kost
je niets!


 

Vragen?