Jane Veringa

Hoi! Mijn naam is Jane. Ik ben 21 jaar jong en zit in mijn derde jaar van de opleiding Social Work. In mijn vrije tijd ben ik overal en nergens. Op sommige dagen kun je mij blij maken met een avondje op de bank. Op zaterdag sta ik vaak langs de lijn bij de voetbal en breng ik tijd door met mijn vrienden. Ik luister altijd muziek en ben erg creatief!

Ik wist altijd al dat ik iets voor jongeren wilde betekenen en zo ben ik bij LevelUp terecht gekomen. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen en vooral te kijken naar wat (al) goed gaat en wat jou krachten zijn. Ik probeer de gesprekken luchtig te laten verlopen op een manier wat jij fijn vindt. Zo kijken we samen naar wat de beste oplossing voor je is.

Aanmelden

Ik ben er voor jou!

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een passende baan/opleiding te zoeken en hoe het is om jong te zijn en je te moeten aanpassen aan de verwachtingen van de maatschappij. Dit kan lastig zijn. Ikzelf heb steun gekregen in mijn jeugdjaren, daarom gun ik dit anderen ook heel erg.

Loop je ergens tegen aan, weet je niet hoe je verder moet of heb je gewoon een luisterend oor nodig? Neem dan contact met me op, ik leer je graag kennen!

Groetjes,

Jane Veringa