Melvin Hamad

Mijn naam is Melvin en ik ben 25 jaar oud.

Op dit moment zit ik in mijn afstudeerjaar van de studie Social Work, die ik volg op het Windesheim in Zwolle. Hierbij heb ik voor het profiel Jeugd gekozen, omdat ik het belangrijk vind om jongeren te kunnen stimuleren en ondersteunen in de maatschappij. Zelf ben ik bij LevelUp begonnen als stagiair, waarna ik kon doorgroeien tot de jongerencoach die ik vandaag de dag ben.

 

In het dagelijks leven ben ik graag met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig te sporten en te lezen. In het weekend vind ik het fijn om naar een goed restaurant te gaan voor lekker eten.

 

Wat ik in de coaching wil meegeven is, dat jongeren zich welkom en op hun gemak voelen. Hierbij vind ik het behulpzaam zijn, het tonen van betrokkenheid en het creƫren van een vertrouwensband belangrijk.

 

Graag hoop ik dat ik toegevoegde waarde kan leveren in de zelfontwikkeling, zelfredzaamheid en eigen kracht van de jongeren.

 

Heb jij bepaalde vragen, ben jij op zoek naar een luisterend oor of loop jij ergens tegenaan? Neem dan gerust contact met mij op, als je coaching van mij wilt!

 

 

Groetjes,

 

Melvin

 

Hoi, wat leuk dat je de tijd neemt om op mijn profiel te kijken!

Aanmelden

Trek gerust aan de bel, ik help je graag!