Belize Kuiper

Mijn naam is Belize Kuiper en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Emmen en heb ook op school gezeten in Emmen. Daarna heb ik de opleiding toegepaste psychologie gedaan aan de Hanze hogeschool in Groningen en ik zou graag nog door studeren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden of vriendinnen af te spreken en om te sporten. Ik heb een lange tijd gevolleybald en doe sinds een aantal jaar aan crossfit. Tijdens de vakantie vind ik het fijn om te reizen, nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen.

Hoi, wat goed dat je op zoek bent naar een coach! Leuk dat je kijkt op mijn profiel.

Aanmelden

Tijdens mijn stage ben ik er achter gekomen dat ik het coachen van jongeren erg leuk vind om te doen. Ik help graag mensen. Iedereen heeft wel eens momenten dat het niet zo lekker gaat of dat je even vastloopt. Op zulke momenten kan het fijn zijn om er met iemand over te praten of dat je geholpen kunt worden.

Ik zou het leuk vinden om jou te leren kennen. Tijdens de coaching zou ik samen met jou op zoek willen gaan naar wat bij jou past en waar je ambities liggen. Van mij kun je verwachten dat ik naar je luister, je respecteer zoals je bent, je met al je vragen bij mij terecht kunt en dat ik vooral zal kijken naar wat jij graag wilt.