Alisa Wieringa

Mijn naam is Alisa Wieringa. Ik ben 20 jaar oud, ik woon in Emmer-Compascuum en ga naar school in Emmen. Ik zit nu in het examenjaar van mijn opleiding maatschappelijke zorg (specifieke doelgroepen). Daarna ga ik emigreren naar Duitsland.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar feestjes te gaan en af te spreken met vriendinnen. Ook houd ik van tijd voor mezelf om lekker een boek te lezen of een film te kijken. Lange tijd heb ik aan judo gedaan en nu ga ik af en toe naar de sportschool. Tijdens de vakanties ga ik vaak naar mijn vriend die in Keulen woont of ga ik op reis.

Aanmelden

Iedereen heeft het wel eens moeilijk of komt ergens niet uit.

Vorig jaar heb ik mijn stage bij Vluchtelingenwerk in Emmen gehad. In die periode heb ik statushouders begeleidt en ook gemerkt dat het voor hun best even wennen is in Nederland. Er komt veel op je af en ik snap dat het daardoor soms even te veel wordt. Nadat ik deze stage had afgerond wist ik dat ik ook graag reguliere jongeren wil begeleiden.

Iedereen heeft het wel eens moeilijk of komt ergens soms niet uit. Daar weet ik alles van door mijn pestverleden. Daarom wil ik tijdens de coaching kijken wat je moeilijk vindt en dan samen kijken welke oplossing bij jou past. Van mij kun je empathie, een luisterend oor en respect verwachten.